Cursuri de dezvoltare profesională

Cursurile de dezvoltare profesională pe care le promovăm se adresează tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilități noi, să îmbunătățească sau să aprofundeze cunoștințe pe care le-au acumulat în timp. Astfel, cursurile marca Poliglot vă vor ajuta să deveniți un manager mai bun, un om de vânzări versat, un manager de resurse umane valoros sau un expert în fonduri europene. Suntem încântați să vă oferim cursuri în domeniile:

▪ Management, curs în cadrul căruia veți învăța cum să administrați un proiect, timpul, riscul în afaceri, o echipă, un conflict, un produs, un proces, o schimbare, resursele umane sau chiar deșeurile.

Vânzări, curs în urma căruia veți dobândi abilități în domenii precum managementul vânzărilor sau abilități specifice de agent de vânzări. De asemenea, veți obține competențe de negociere, veți afla noi tehnici de vânzare sau ce înseamnă și cum puteți realiza vânzări intensive.

Fonduri europene – cursuri care vă vor ajuta să deveniți expert în accesarea fondurilor europene sau în achiziții publice. Astfel, veți putea realiza evaluări de proiecte sau audit intern.

▪   Alte cursuri pe care le oferim sunt cele de formator, prim-ajutor pre-medical și de îngrijitor bătrâni/bolnavi la domiciliu.