Cursuri de limbi străine

Ne place foarte mult performanta si, deaceea, ne implicam cu toate echipa in gasirea celor mai bune solutii lingvistice pentru proiectele pe care le aveti in derulare. Multiculturalitate, bucuria dialogului, intelegere, descoperire, noutate, adaptare, integrare, stiinta, recunoastere, integritate, viziune, deschidere, apreciere, toleranta – sunt valorile care ne fac sa ne dedicam cu entuziasm fiecarui proiect in parte.

Daca ne-ati intreba :

– Ce faceti concret ? V-am raspunde simplu : – Cursuri de limbi straine si traduceri. Totusi, daca ne permiteti sa dezvoltam subiectul, v-am spune ca va ajutam sa deveniti mai buni, mai competenti, mai deschisi, mai senini, mai toleranti, mai indrazneti, mai bogati, mai intelepti, mai informati, mai educati, mai evoluati, si asta doar ajutandu-va sa invatati/ aprofundati limbi straine. Afirmam cu tarie ca da, cunoasterea unei limbi straine ne face mai buni, ne face, de fapt, asa cum v-am spus mai sus.

Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată de două sau trei luni, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână. La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului.

Profesorii noștri de limbi străine vă vor ajuta să descoperiți minunata și bogata lume a limbilor străine pe care doriți să le învățați ori să le aprofundați. Miile de ore predate cursanților de diferite niveluri, de la începători la avansați, ne-au ajutat să punem la punct metode simple de predare-învățare bazate pe aplicabilitate imediată, un vocabular tematic, adaptat nivelului cursului, precum și subiecte de gramatică adaptate nivelului de competență în limba studiată. Oferim de asemenea cursuri personalizate, pornind de la nivelul pe care îl are cursantul și necesitățile lui de aprofundare, cu exerciții practice de citit, scris, de vorbire și înțelegere. Cursurile pot fi:

 1. de grup
 2. individuale

Toate cursurile se pot desfășura în regim normal sau intensiv, iar inovaţia pe care o propunem este fundamentarea acestor cursuri printr-un program online. Cursurile online de germana pe care le gasiti pe profadegermana.ro au fost create pentru a imbina eficienta predarii din sala de clasa cu nevoia de liberatate si de organizare eficienta a timpului de catre cursantii nostrii. Puteti beneficia de un suport tehnic modern si performant si un profesor de top, cu care veţi reusi să parcurgeţi mai uşor modulele.

Frecventînd cursurile noastre utilizaţi tehnici şi manuale moderne, obţineţi progrese rapide în procesul de învaţare si va puteţi optimiza competenţele interculturale şi de comunicare.

 • Etapa 1

  Identificam nevoia – stabilim nivelul de cunoastere a limbii pe care il aveti si, respectiv, identificam nivelul la care doriti sa vorbiti limba, precum si motivatiile, obiective pe care le aveti.

 • Etapa 2

  Agreem forma optima de contract. Negociem fiecare clauza contractuala.

 • Etapa 3

  Definim strategia – aici intervine specilistul nostru cu care se stabilesc obiectivele si indicatorii care urmeaza sa fie evaluati in permanenta. Apoi, convenim impreuna asupra programului care se pliaza pe nivelul dorit de dumenavostra.

 • Etapa 4

  Inainte de inceperea cursului, evaluam fiecare cursant astfel incat grupele sa aiba acelasi nivel la inceputul cursului, sau, in cazul cursurilor individuale, realizam evaluarea ca sa stim de la ce nivel incepem si unde vrem sa ajungem.

 • Etapa 5

  Desfasurarea cursurilor. In functie de necesitatile ficarui client, companie sau persoana fizica, vom stabili numarul de sedinte pe modul si cat timp va tine fiecare sedinta. Structura standard a cursurilor noastre fiind : 1 mudul – 24 de sedinte, iar 1 sedinta tine 100 de minute (1 ora 40 de minute) ;

Cursurile POLIGLOT sunt, inainte de toate, cursuri de cultura si civilizatie;

Aplicam tehnici moderne de predare;

Va invatam sa povestiti, sa descrieti, sa argumentati si sa intrtineti un dialog coerent;

Cursurile noastre sunt personalizate, flexibile, innovative, dinamice, ample.

Odata inceput cursul, urmam un plan de implementare a proiectului care sa ne permita monitorizarea continua a acestuia. Drept urmare, vom incepe cursul cu o evaluare initiala, il vom continua monitorizand evolutia cursantilor si vom incheia cu o testare finala care sa ne ajute sa vedem unde am ajuns. Mai jos, regasiti explicatii si precizari.