Cursurile noastre sunt structurate pe niveluri de competență, conform Cadrului European Comun de Referință pentru limbi (CEFR). Utilizăm o gamă largă de metode de predare, folosind facilitățile moderne pe care le avem la dispoziție – înregistrări audio/video cu vorbitori nativi, internet etc. Tehnicile de predare sunt adaptate scopului urmărit – de exemplu conversație dirijată pentru fixarea vocabularului și a structurilor gramaticale de bază, lecturi pentru învățarea cuvintelor și traduceri pentru învățarea aspectelor legate de uz.

 • Noi, POLIGLOT.

  Cunoașterea limbii engleze este în prezent indispensabilă. De la accesul la informații din practic toate domeniile până la capacitatea de a te descurca pe cont propriu într-o țară străină sau de a lucra cu computerul, aproape că nu mai există domeniu în care abilitatea de a citi, scrie și vorbi în engleză să nu fie o resursă valoroasă. Vă punem la dispoziție cursuri de limba engleză susținute de profesori foarte bine calificați, care vor transforma efortul învățării unei limbi străine într-o

 • Structura modul :

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret modul de 22 sedinte : Solicita oferta.

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Limba engleză este predată de profesori cu calificare de specialitate (absolvenți ai Facultății de Limbi Străine, secțiile de Engleză sau de Studii Americane), cu experiență la catedră, dar și traducători profesioniști. Majoritatea profesorilor dețin diplome postuniversitare (studii aprofundate și masterat), precum și stagii de specializare în predarea englezei ca limbă străină și/sau stagii de pregătire în traductologie.

Niveluri de pregătire oferite cursanților ce doresc să se pregătească pentru obținerea diplomelor de competență în limba engleză oferite de British Council (clasificare conform Cadrului European Comun de Referință):

De asemenea, pregătim cursanți pentru următoarele teste:

IELTS (International English Language Testing System) – nivelurile B1 – C1, corespunzând unor scoruri la test de la 4 la 8.

Cambridge English: Young Learners (YLE). Aceste examene au trei niveluri: Starters, Movers și Flyers, acesta din urmă fiind un nivel echivalent cu KET.

Examenele Cambridge YLE se adresează copiilor cu vârste între 7 și 12 ani. Certificatele YLE Movers și Flyers pot fi folosite la echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim A1).