Chiar dacă e greu să concureze cu engleza la statutul de principală limbă de circulație internațională, franceza și-a păstrat avantajele: este o limbă vorbită pe întreg globul, din Europa până în Africa, America de Nord și Pacific. Este limba străină cu cea mai mare răspândire în lumea vorbitoare de engleză, ce vă oferă accesul la una dintre marile culturi ale lumii și la un depozit uriaș de informații..

 • Noi, POLIGLOT.

  Suntem profesori cu experiență în predarea limbii franceze pentru toate nivelurile, de la preșcolari la adulți care învață această limbă în scopuri profesionale. Profesorii noștri sunt absolventi ai Facultăților de Limbi Străine, au experiență la catedră sau în cadrul unor importante edituri românești, ca traducători. De asemenea, o parte dintre aceștia au în portofoliu stagii de specializare sau au locuit în Franța.

 • Structura modul

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sector 1, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret modul de 22 sedinte: Solicita oferta

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Cursurile noastre sunt structurate pe nivelurile de competență prevăzute în Cadrul European Comun de Referință pentru limbi (CEFR). Folosim metode de predare și manuale utilizate la cursurile de profil administrate de Institutul Francez, precum și tehnologii moderne – de la înregistrări audio/video la resurse online.

Niveluri de pregătire oferite cursanților ce doresc să se pregătească pentru obținerea diplomelor de competență în limba franceză oferite de Institutul Francez (clasificare conform Cadrului European Comun de Referință):

DELF

Diplôme d’Etudes en Langue Française (DELF): patru diplome independente, corespunzând câte unuia dintre nivelurile de la A1 la B2

DALF

Diplôme Approfondi de Langue Française (DALF): două diplome independente, câte una pentru nivelurile C1, respectiv C2