Cursurile noastre sunt structurate pe niveluri de competență, conform Cadrului European Comun de Referință pentru limbi (CEFR), pentru a fi adaptate nevoilor tuturor cursanților. Astfel, îmbinăm armonios metodele clasice de predare cu facilitățile moderne pe care le avem la dispoziție – material audio/video, internet etc. Noțiunile de vocabular și de gramatică sunt grupate pe unități tematice și adaptate necesităților cursanților.

 • Noi, POLIGLOT.

  Profesorii noștri sunt absolvenți ai Facultății de Limbi Străine, secția de limbă germană, și au o experiență îndelungată în predarea germanei atât adulților, cât și copiilor. Majoritatea profesorilor noștri au urmat stagii de pregătire și cursuri de perfecționare în țări vorbitoare de germană (Austria, Elveția, Germania).

 • Structura modul :

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret curs de 22 sedinte : Solicita oferta.

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Niveluri de pregătire oferite cursanților ce doresc să se pregătească pentru obținerea diplomelor de competență în limba germană oferite de Institutul Goethe (clasificare conform Cadrului European Comun de Referință):

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 (începători)/ Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 (începători)

Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2 (nivel elementar)/Goethe-Zertifikat A2: Start Deutsch 2 (nivel elementar)

Goethe-Zertifikat B1 (nivel intermediar, utilizator independent)/ Goethe-Zertifikat B2 (nivel intermediar, utilizator independent)

TestDaF (utilizator independent)/ Goethe-Zertifikat C1 (nivel avansat)/ Goethe-Zertifikat C2: Grosses Deutsches Sprachdiplom (nivel foarte avansat);