Cursurile noastre sunt structurate pe niveluri de competență, conform Cadrului European Comun de Referință pentru limbi (CEFR), pentru a fi adaptate nevoilor tuturor cursanților. Astfel, îmbinăm armonios metodele clasice de predare cu facilitățile moderne pe care le avem la dispoziție – material audio/video, internet etc. Noțiunile de vocabular și de gramatică sunt grupate pe unități tematice și adaptate necesităților cursanților.

Cele mai vorbite limbi germanice sunt:

– engleza și germana, cu aproximativ 300–400 milioane vorbitori 

– olandeza cu 23 de milioane de vorbitori 

– afrikaans cu mai mult de 6 milioane de vorbitori nativi. 

Grupa nordică a limbilor germanice include:

– norvegiana este vorbita ca limba materna de aproximativ 5 milioane de oameni

daneza, este vorbită de circa 6 milioane de persoane

suedeza, vorbita de aproximativ 9,2 milioane de oameni

islandeza și feroeza (care sunt vorbite împreună de un total de 20 de milioane de vorbitori). 

 

 

LIMBA GERMANA

Număr de vorbitori : 185 de milioane (locul 10)

Limbă oficială în: Austria, Belgia, Tirolul de Sud (Italia), Elveția, Germania, Liechtenstein, Luxemburg

În plus, limba germană este vorbită de un număr destul de mare de coloniști germani în SUA, Canada, Mexic, Argentina, Uruguay, Brazilia, Paraguay, Chile, Namibia, Rusia, Kazahstan și Australia.

In plus, limba germana este una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene, una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele șase limbi oficiale ale OSCE și una din cele 4 limbi oficiale ale Asociației Europene de Liber Schimb.

GERMANIA

Cu o populație de 82 de milioane de locuitori, Germania este cea mai populată țară din Uniunea Europeană. Cele mai mari orase din Germania sunt: Berlin, Hamburg, Munich, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf Köln, Essen, Dortmund, Duisburg și Bochum.

Capitala Germaniei este orasul Berlin, cel mai mare oras al tarii, cu o populatie de 3,4 milioane de locuitori și o suprafață de aproximativ 892 km².

Intinsa pe un teritoriu de aproximativ 357.021 de kilometri pătrați, Germania are cea mai mare populație dintre statele membre ale Uniunii Europene. Populația, in procente din totalul populației Uniunii Europene: 16,1 %

Sistemul politic al Germaniei: Republică parlamentară federală.

 • Noi, POLIGLOT.

  Profesorii noștri sunt absolvenți ai Facultății de Limbi Străine, secția de limbă germană, și au o experiență îndelungată în predarea germanei atât adulților, cât și copiilor. Majoritatea profesorilor noștri au urmat stagii de pregătire și cursuri de perfecționare în țări vorbitoare de germană (Austria, Elveția, Germania).

   

 • Structura modul :

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret curs de 22 sedinte : Solicita oferta.

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Niveluri de pregătire oferite cursanților ce doresc să se pregătească pentru obținerea diplomelor de competență în limba germană oferite de Institutul Goethe (clasificare conform Cadrului European Comun de Referință):

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 (începători)/ Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1 (începători)

Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2 (nivel elementar)/Goethe-Zertifikat A2: Start Deutsch 2 (nivel elementar)

Goethe-Zertifikat B1 (nivel intermediar, utilizator independent)/ Goethe-Zertifikat B2 (nivel intermediar, utilizator independent)

TestDaF (utilizator independent)/ Goethe-Zertifikat C1 (nivel avansat)/ Goethe-Zertifikat C2: Grosses Deutsches Sprachdiplom (nivel foarte avansat);