După chineză, se spune despre japoneză că este a doua cea mai grea limbă din lume. Singura diferență în avantajul japonezei este că are ceva mai puține ideograme. La fel ca și în cazul chinezei, cu noi veți învăța japoneza de la profesori specializați la cel mai bun program de profil din România, cel al Facultății de Limbi Străine de la Universitatea bucureșteană, precum și o serie de materiale de studiu special selectate dintre cele mai bune instrumente de învățare.

Cum?

Am selectat materialele de curs și metodele de predare în funcție de avantajele fiecăreia și de obiectivele fixate de cursanți. Utilizăm cele mai bune practici de predare a limbii japoneze, potrivit metodologiilor elaborate de instituții de învățământ din Japonia și din Europa de Vest.

Cursul incepe cand se formează un grup de 6 – 8 participanti. Cursurile individuale se organizează la cerere, iar orarul se va stabili impreuna cu beneficiarul.

 

Când?

Un modul are 18 ședințe a câte 100 de minute. Ședințele au loc de două ori pe săptămână, conform calendarului pe care îl stabilim împreună cu profesorul.

Unde?

Cursurile le organizăm la sediul nostru din str. Polonă nr. 23A, sector 1, București (în apropiere de Piața Romană) sau la biroul dumneavoastră (in cazul cursurilor individuale), dacă optați astfel.

Cât costă?

Cursul de 18 ședințe (curs de gup) costă 700 lei și se achită prin virament bancar sau în numerar, în ziua începerii cursului.

Pentru inscriere la curs urmati link-ul :

Pentru cursurile individuale vă invităm să solicitați o ofertă.

Profesorii Poliglot dețin licențe universitare și diplome post-universitare (studii aprofundate și masterat), cu specializări în domeniul filologiei și limbilor străine.

Toți au acumulat o experiență semnificativă în predarea limbilor străine la toate nivelurile – de la începători la avansați care se pregătesc pentru examenele de nivel C1 – C2 (Graduate Record Examination, Cambridge Proficiency in English, Grosses Deutsches Sprachdiplom etc.). De asemenea, o parte dintre profesorii noștri sunt traducători atestați, în vreme ce alții au publicat traduceri la importante edituri din România.

Misiune / viziune

POLOGLOT inglobeaza mixul de instrumente si solutii cu ajutorul carora orice persoana care isi doreste sa invete o limba straina intr-un timp relativ scurt, sa aiba acces rapid si simplu la pregatire.

Solicita oferta / detalii

Adresa: Strada Polonă 23a, București, Romania / Telefon: 0799 87 12 88 / Fax: 0372 87 00 55 / E-Mail: info@cursuripoliglot.ro

nume / prenume (required)

Companie:

Numar de telefon

Adresa de mail:

Mesaj