Norvegiana este una dintre limbile dificil de învățat de către români. Este o limbă germanică și ca atare este înrudită cu germana și engleza, însă face parte din așa-numitul grup al limbilor germanice de nord, alături de daneză, suedeză, islandeză și faroeză (limba vorbită în Insulele Faroe).

 • Noi, POLIGLOT

  Profesorii noștri de norvegiană sunt absolvenți ai secției de specialitate a Facultății de Limbi Străine de la Universitatea din București. Fiind o limbă relativ greu de învățat, vom folosi în cadrul cursurilor o abordare centrată pe asimilarea treptată a cunoștințelor de limbă, utilizând metodele de predare și interacțiune cu cursanții folosite de universitățile din Norvegia.

 • Structura modul

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sector 1, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret modul de 22 sedinte : Solicita oferta

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Cursurile noastre sunt structurate pe niveluri de competență, conform Cadrului European Comun de Referință pentru limbi (CEFR), pentru a fi adaptate nevoilor tuturor cursanților. Folosim atât metodele clasice de predare, cât și materiale de studiu inspirate din cultura și viața de zi cu zi a norvegienilor, pentru a facilita accesul cât mai rapid la această limbă. Solicita detalii