Olandeză

Cine?

Ca limbă germanică, olandeza este relativ accesibilă pentru studenții români. Profesorii noștri sunt specializați la singurul program universitar de limbă și cultură olandeză din România, cel de la Universitatea din București, și au beneficiat cu toții de stagii de studii și pregătire în Olanda.

Cum?

Materialele de curs au fost alese dintre cele editate de mari instituții de învățământ olandeze, iar metodele de predare sunt adaptate nevoilor fiecărui cursant, cu accent asupra aspectelor ce țin de conversație, pentru a facilita familiarizarea cu această limbă.

Când?

Un modul are 18 ședințe a câte 100 de minute. Ședințele au loc de două ori pe săptămână, conform calendarului pe care îl stabilim împreuna cu profesorul.

Cursul de olandeză nivelurile A1.1/ A1.2, A2.1/ A2.2, B1.1/ B1.2, B2.1/ B2.2

incep cand se formează grupuri de 6 – 8 participanti și, în principiu, au loc in intervalul orar 18:00 – 20:00.

Cursurile de limba olandeză nivel C1 și C2 se organizează individual. Programul acestora se stabilește împreună cu participantul la curs, acestea putând fi organizate în intervalul 08:30 – 20:00.

Unde?

Cursurile le organizăm la sediul nostru din str. Polonă nr. 23A, sector 1, București (în apropiere de Piața Romană) sau la biroul dumneavoastră (in cazul cursurilor individuale), dacă optați astfel.

Cât costă?

Cursul de 18 ședințe (curs de gup) costă 700 lei și se achită prin virament bancar sau în numerar, în ziua începerii cursului.

Pentru inscriere la curs urmati link-ul :

Pentru cursurile individuale vă rugam să solicitați o ofertă.