Una dintre cele mai expresive limbi slave, polona vă va fi predată la Centrul de Limbi Străine Poliglot de către profesori cu experiență îndelungată, cu specializare universitară la Facultatea de Limbi Străine de la Universitatea din București și stagii de pregătire în centre din Varșovia, Katowice și Cracovia.

Utilizăm aceleași metode și materiale de predare dezvoltate de universitățile poloneze, recunoscute în Europa ca unele dintre cele mai performante în ceea ce privește sistemele de predare a limbilor străine pentru cursanți adulți.

 • Noi, POLIGLOT

  Comunitatea de afaceri poloneza care isi desfasoara activitatea in Romania, dezvolta unele dintre cele mai sustenabile proiecte de businees de la noi din tara. Deaceea, in ultimul timp a crescut foarte mult numarul de solicitari de cunoastere a limbii poloneze la angajare. Noi, cei care o vorbim suntem bucurosi sa va initiem in tainele acestei lumi fascinante cum este limba poloneza.

 • Structura modul

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret curs de 22 sedinte: Solicita oferta

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului. Solicita detalii