Rusa

Cunoștințele de limba rusă pot însemna un avantaj major pentru oricine, în special în cadrul companiilor care lucrează deja sau vor să se extindă pe piețele din Rusia și fostele republici socialiste.

Cursul nostru incepe momentan doar cu lectiile de limba rusa pentru incepatori. Ulterior vom adauga si pentru intermediari dar cat si pentru avansati.

  • Lectia 1– Alfabetul- invata primele litere in limba rusa, cum sa pronunti alfabetul si cum sa-l scrii
  • Lectia 2– Numerele – numerele, de baza in vorbire, atat scrise cat si oral
  • Lectia 3-Culorile- invata sa descrii obiectele din jurul tau, cuvinte de baza pentru culori in limba rusa
  • Lectia 4-Fraze de baza- primele propozitii in limba rusa, cum sa saluti, cum sa te prezinti
  • Lectia 5– In bar sau cafenea – vrei sa comanzi ceva dintr-un bar,cafenea, ceainarie, restaurant? invata cum sa comanzi, cum sa multumesti, sa intrebi despre produsele din meniu, sa afli cat costa ceva,etc.
  • Lectia 6-in curand…
  • Lectia 7– in curand si alte lectii…

De ce Poliglot?

Poliglot – Centru de Limbi Străine a fost înființat de un grup de profesioniști cu veche experiență în predarea limbilor străine, precum și în realizarea de traduceri și retroversiuni, interpretariat și training. Scopul nostru este unul singur: să le oferim cursanților rezultate concrete și tangibile – adică să vă ajutăm să învățați orice limbă străină din portofoliul nostru, indiferent de dificultate sau de nivelul de competență la care doriți să ajungeți.

Profesorii Poliglot dețin licențe universitare și diplome post-universitare (studii aprofundate și masterat), cu specializări în domeniul filologiei și limbilor străine.

Toți au acumulat o experiență semnificativă în predarea limbilor străine la toate nivelurile – de la începători la avansați care se pregătesc pentru examenele de nivel C1C2 (Graduate Record Examination, Cambridge Proficiency in English, Grosses Deutsches Sprachdiplom etc.). De asemenea, o parte dintre profesorii noștri sunt traducători atestați, în vreme ce alții au publicat traduceri la importante edituri din România.

Misiune / viziune

POLOGLOT inglobeaza mixul de instrumente si solutii cu ajutorul carora orice persoana care isi doreste sa invete o limba straina intr-un timp relativ scurt, sa aiba acces rapid si simplu la pregatire.

Poliglot – Centru de Limbi Străine a fost înființat in 2015 de un grup de profesori si traducatori cu experiență de minim 5 ani în predarea limbilor străine, precum și în realizarea de traduceri și retroversiuni, interpretariat și training. Ne-am propus un obiectiv maret, acela de a va ajuta sa obtineti rezultate concrete și tangibile in invatarea unei limbi straine, dar in acelas timp sa va facem sa iubiti limbile straine, indiferent de dificultatea acestora sau de nivelul de competență la care doriți să ajungeți.

Solicita oferta / detalii

Adresa: Strada Polonă 23a, București, Romania / Telefon: 0799 87 12 88 / Fax: 0372 87 00 55 / E-Mail: info@cursuripoliglot.ro

nume / prenume (required)

Companie:

Numar de telefon

Adresa de mail:

Mesaj