Ca și franceza și italiana, spaniola este una dintre limbile apropiate de română, din cauza originii lor comune (limba latină). Spaniola oferă în plus o deschidere către spațiul sud-american, reprezentând o șansă în plus pentru dezvoltarea carierei dumneavoastre.

 • Noi, POLIGLOT

  Profesorii noștri de spaniolă au pregătire universitară de specialitate, fiind absolvenți ai secțiilor de limbă și cultură hispanică, traducători și interpreți, dar și beneficiari ai unor stagii de specializare în predarea limbii spaniole pentru străini. O parte dintre noi am locuit in Spania unde am invatat cele mai subtile expresii si cele mai fascinante particularitati ale acestui popor minunat, pe care suntem deschisi sa le impartasim cu dumneavoastra.

 • Structura modul

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sector 1, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret modul de 22 sedinte : Solicita oferta

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Niveluri de pregătire oferite cursanților ce doresc să se pregătească pentru obținerea diplomelor de competență în limba spaniolă, Diplomas de Español como Lengua Extranjera (DELE) oferite de Institutul Cervantes (clasificare conform Cadrului European Comun de Referință): DELE A1 – C2.

Conform informațiilor oferite de Institutul Cervantes, „diplomele de limbă spaniolă DELE sunt titluri cu caracter internațional eliberate de Ministerul Educației, Politicii Sociale și Sportului din Spania și sunt recunoscute în toată lumea de către firme private, camere de comerț și sisteme de învățământ public și privat. Trebuie subliniat că utilitatea acestora este în principal legată de mediul educativ și profesional.

Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt utile pentru a înlesni promovarea profesională și accesul la sistemul educativ din Spania și din cele peste 100 de țări în care se realizează acest examen.”