Suedeza, daneza și norvegiana reprezintă, din punct de vedere practic, un grup de limbi reciproc inteligibile. Altfel spus, locuitorii Peninsulei Scandinave (cu excepția finlandezilor) se pot înțelege între ei fără a apela la serviciile unui traducător, mult mai ușor decât se înțeleg românii și italienii. Învățând suedeza veți avea acces și la norvegiană și daneză.

 • Noi, POLIGLOT

  Profesorii noștri de limba suedeză sunt absolvenți ai programului de specialitate al Facultăților de Limbi Străine. Cei dintre noi, care am studiat in Danemarca sau care printr0un concurs de imprejurari am locuit acolo, suntem entuziasmati sa va povestim si dumneavoastra despre modul de viata al danezilor, despre cultura si civilizatia lor, precum si despre particularitatile specifice mentalitatii scandinave.

 • Structura modul

  Nr. sedinte : 22 sedinte (11 saptamani)

  Frecventa : 2 sedinte/ saptamana ;

  Durata sedinta: 100 minute ;

  Ora : de luni pana vineri in intervalul 18 :00 – 20 :00;

  Locatie : str. Polona 23A, sector 1, sau str. Parintele Galeriu 6C, sector 2 ;

  Data incepere curs : cand se formeaza grup de 5 persoane;

  Pret modul de 22 sedinte : Solicita oferta

 • Solicita oferta / detalii

  nume / prenume (required)

  Companie:

  Numar de telefon

  Adresa de mail:

  Mesaj

Cursurile individuale se tin in intervalul 09 :00 – 21 :00 atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Ca și surorile ei scandinave, suedeza ridică probleme la învățat, fiind o limbă dificilă, în special în ceea ce privește pronunția vocalelor. Astfel, vom folosi în cadrul cursurilor o abordare centrată pe exersare și asimilarea treptată a cunoștințelor de limbă, utilizând metodele de predare și interacțiune cu cursanții folosite de universitățile din Suedia. Solicita detalii